Welkom op de site van VB-Installaties VB Installaties heeft meer dan 15 jaar ervaring in het aanleggen en monteren van verschillende klimaatsystemen in de particuliere en zakelijke sector.
Als NVKL-erkend installateur in de klimaattechniek werken wij conform F-Gassen regelgeving met onze eigen monteurs. VB-Installaties is gevestigd in Geldermalsen, wij zijn werkzaam door heel Nederland.
VB Installaties staat voor u klaar
VB Installaties heeft 15 jaar ervaring in het aanleggen en monteren van verschillende klimaat- en koelsystemen zowel in de particuliere sector en in de zakelijke markt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies!
Koeltechniek
Wilt u graag een offerte op maat van een koel- vriescel of een toonbank? Graag maken wij een afspraak met u.
Altijd een offerte op maat
Wij nemen uw wensen met u door en stellen een voorstel op wat past bij uw budget.
Gecertificeerd & gediplomeerd
VB-Installaties is NVKL & F-Gassen gecertificeerd en daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.
Onze projecten.
Het laatste project wat hebben mogen verzorgen is bij Kindergarden Nederland te Zeist en De Meern. Hier hebben wij de twee kinderdagverblijven mogen voorzien van airconditioning.
Waarom kiezen voor ons?
VB-Installaties staat garant voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebeid van airconditioning, luchtbehandeling, warmtepompen en koeltechniek. Wij verkopen en monteren uitsluitend apparatuur van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een goed product met uitstekende garantievoorwaarden. Wij hebben onze doelstelling duidelijk. Op een duurzame en milieuvriendelijke manier voor onze klanten een comfortabel leef- en werkklimaat te creëren. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze producten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.
  • Service Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijkse onderhoud waarbij alles controles worden gedaan voor het optimaal houden van uw systemen. Door het geautomatiseerde plansysteem komt uw onderhoud bij ons in beeld, wij zullen u persoonlijk contacten voor het plannen van een afspraak.
  • Maatwerk Wij zorgen voor iedere ruimte een comfortabel leef- en werkklimaat. Of het nu gaat om een winkel, kantoorpand, sportruimte, scholen, kinderdagverblijven of woonhuis. Voor koel- en vriestechniek bieden wij altijd maatwerk aan. Te denken aan koel- vriescellen, toonbanken of complete koeltechnische winkel inrichting.
  • Vakmanschap VB-Installaties heeft meer dan 20 jaar kennis en vakmanschap in de warmtepompen, koel,- vries- en klimaattechniek. Door deze kennis zijn wij in staat om voor elke situatie een oplossing te creëren. Uiteraard staan uw wensen centraal bij ons.
Snel en eenvouding een offerte op maat
Interesse? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.